Noordwijk JO9-2-Ter Leede JO9-2 Bram El Cecchino (de Sluipschutter) slaat toe

Ter Leede JO9-2 moest vanmorgen vroeg uit de veren om te spelen in en tegen Noordwijk JO9-2. Het begon wat chaotisch; Lars en Bart waren hun voetbalschoenen vergeten. Met loeiende sirenes werden de voetbalschoenen van de heren opgehaald zodat het team compleet kon beginnen met de warming-up. Het beloofde een kraker te gaan worden. De teams waren aan elkaar gewaagd.

hans1
Bart deed goed keeperswerk en de verdediging (Lars, Erman en Bram) knokte voor elke bal. De aanvallers Sameh, Safouane en Oscar waren de plaaggeesten voor de Noordwijkse verdediging. Justin (“Man of the match”) die voor het eerst startte op het middenveld zorgde voor drie mooie doelpunten. Ook verdedigend droeg hij zijn steentje bij en zorgde door zijn snelheid dat menig aanval van Noordwijk werd tegengehouden.

Uiteindelijk deelde Bram de mokerslag uit. Zoals Andy van de Meijde (met Italiaanse bijnaam “El Cecchino” – De sluipschutter) op 19 maart 2003 met zijn doelpunt tegen AS Roma Ajax naar de kwartfinale van de Champions League schoot, deed Bram een vergelijkbare actie. Door het onverwachte schot van Bram was de keeper te laat en kansloos. Bram vierde, net als Andy, alsof hij de kwartfinale van de Champions League had bereikt.  En terecht! Einduitslag: Noordwijk JO9-2-Ter Leede JO9-2: 3-4.


Een trotse begeleider