NOS Journaal brengt bezoek aan Ter Leede

Update: We hebben het journaal van 13.00 uur gehaald! (vanaf minuut 1.05)

Het nieuwe plan vrouwenvoetbal; gemengd spelen en de Eredivisie versterken. De KNVB wil het vrouwenvoetbal naar een hoger plan tillen.
En zo was daar afgelopen week het contact vanuit de NOS. Voor het journaal van zaterdag 1 juni wilden zij graag over het nieuwe plan icm het aankomende WK-vrouwenvoetbal een nieuwsitem maken. Alle betrokkenen binnen Ter Leede werden ingeschakeld en zo ontvingen wij vanmorgen een cameraploeg en verslaggever van het NOS om videomateriaal te schieten voor hun nieuwsitem. Iva, Noa en Rosa werden voorafgaande en na afloop van hun oefenwedstrijd met JO15-1 geinterviewd. Jolanda Remmelzwaal als voorzitter van de vrouwencommissie verscheen voor de camera, uiteraard kwam het Ter Leede meisjes team dat deelnam aan het Jaap Schaap toernooi aan bod en het gemengde voetbal tijdens het Jaap Schaap toernooi werd op film opgenomen.

Nu allemaal in afwachting wat het nieuwsitem voor moois gaat opleveren. In ieder geval heeft Ter Leede zich van de allerbeste kant laten zien vandaag!