Oefenwedstrijd Warmunda – Ter Leede 2

Oefenwedstrijd Warmunda – Ter Leede 2 zaterdag 6 augustus 2016 12.00 uur

HET TWEEDE TE STERK VOOR WARMUNDA

Als je een skiër snel, soepel en stijlvol een blauwe helling ziet afdalen is dat een mooi gezicht maar pas als hij dat ook op een zwarte helling doet, weet je dat hij echt goed is.

Zo was het afgelopen zaterdag ook met het tweede. Het team van Lagendijk was sneller, joeg de tegenstander af, kon zelf naar hartenlust aanvallen en gaf het team van coach Campfens geen gelegenheid om op te bouwen en daarom konden scores van Ter Leede niet uitblijven. Hoe zullen de spelers zich in de competitie tegen ploegen als Capelle, Quick Boys en Excelsior M houden?

Ter Leede startte energiek en uit een voorzet van Toon Zwetsloot scoorde Melvin van Stijn de 0-1 en in de 17e minuut lobde Thierry van der Kooye de 0-2 binnen en vier minuten later dacht Marc de Kruijs ‘Dat kan ik ook’ en stond het 0-3 en na het doelpunt van Tom van Egmond in de 26e minuut gingen de ploegen met 0-4 rusten, want de 0-5 in de 41e minuut werd door grensrechter Groeneveld wegens buitenspel afgevlagd.

Na de rust werd de score door Thierry, Tom van Egmond en Melvin ( een kopbal) opgevoerd naar 0-7 en toen Marc in de zestien werd neergelegd kon Thierry de eindstand op 0-8 brengen.

Maar belangrijker dan de doelpunten was wel het snelle spel en de gretigheid van deze jonge ploeg die een derdeklasser zo kan opjagen en het maakt je nieuwsgierig hoe dit team het in de reserve hoofdklasse gaat doen. We zullen zien.