Onderhoud start op 20 juni

Groot onderhoud voetbalvelden start op 20 juni

Op 24 april heeft er al een uitgebreid bericht gestaan op de sites en nu is het dan zover! Op 20 juni zal door CSC sport gestart worden met de renovatie van de kunstgrasvelden 2 en 8 en begint Hoek Hoveniers met het groot onderhoud van de natuurgrasvelden 3, 4 en 5. De velden 6 en 7 zijn al enige tijd in onderhoud.

De planning is dat de renovatie van de kunstgrasvelden 4 tot 5 weken zal duren. De beschikbaarheid van de natuurgrasvelden zal in goed overleg met Hoek Hoveniers bepaald worden.

Communicatie.

Met CSC Sport is afgesproken dat het hoofdveld en veld 9 beschikbaar zijn en blijven voor de nodige activiteiten. Als u het werk wilt volgen dan kan dat via de website van CSC Sport https://www.cscsport.nl/spproodemolen/ . Via die site kunt u ook vragen stellen aan de aannemer. De komende periode moeten plannen voor trainingen, wedstrijden, toernooien en andere evenementen besproken worden met het wedstrijdsecretariaat en roostercommissie die op hun beurt contact zullen houden met het projectteam dat bestaat uit Kees Luijk (vv Ter Leede); Albert Vink (RKVV Teylingen) en Wim van der Krogt (SESRM) om de haalbaarheid van de plannen te bepalen.

Wij hopen op begrip voor mogelijke overlast en een optimale medewerking van iedereen. Alleen dan kunnen wij teleurstellingen voorkomen.