Oproep vrijwilligers Easter Open 8+9 April

 

Tijdens het Paasweekend, op zaterdag 8 en zondag 9 april is Ter Leede de gastheer voor het internationale Easter Open toernooi.  Een aantal van onze jeugdteams doe mee, de Jo15, Jo16, Jo17 en Jo19 en verder jeugd van verenigingen uit Nederland, Engeland, Schotland en zelf uit Zuid-Afrika.

De voorbereiding van deze twee intensieve en mooie dagen is al begonnen en alles staat al goed in de steigers.  Op de 2 dagen zelf hebben we nog wel hulp nodig om alles goed en succesvol te laten verlopen.

Wij zouden graag rekenen op de ondersteuning van een aantal ouders voor de volgende taken. Je kan al helpen door een uur of dagdeel aanwezig zijn dus geef dit vooral aan.  Als je samen met iemand een activiteit wilt doen dan kan dat uiteraard ook!  We hebben nooit genoeg ondersteuning! Hoe mooi is het om samen deze twee dagen tot een mooi en goed einde te brengen.

Wil je helpen, stuur dan even een email naar martinnuninga@terleede.nl of info@terleede.nl en vermeld voor welke activiteit en tijdstip!

Als je vragen hebt of meer informatie wilt ontvangen dan schroom niet om contact op te nemen met een van de onderstaande leden van het projectteam.

Met sportieve groet,

Easter Open West – projectteam

Kees de Lange, Martin Nuninga, Sylvia Hoogervorst, Irene Castel, Linda de Lange, Jan Udema, Jeroen v. Oosterom en Erika de Bruijn