PdvW Merle-Marie Bloemendaal;  ‘The day after’

Merle-Marie Bloemendaal 4 mei 2019 Pupil van de week bij Terleede Dames 1

05-05-2019  ‘The day after’

4 mei 2019 – Om half 2 werd ik al opgewacht en hartelijk ontvangen door Miranda;-)

Ik was heel blij, maar ik vond het ook erg spannend,  vooral toen ik in mijn eentje bij dames 1 in de kleedkamer kwam en bij de bespreking mocht zijn, maar later vond ik het erg leuk ook dat ik mee mocht doen met de warming-up . Tossen; Daarna mocht ik de aftrap nemen, dit samen met Kitty Susan, en op het goal mocht schieten om symbolisch het eerste doelpunt te scoren. Dit was voor mij zeer spannend. 2de helft; Kreeg in van Miranda chips en drinken.

Ik vond de 2de helft wel beter dan de eerste helft. Gelukkig hebben de dames gewonnen met 6-1. Na de wedstrijd mocht ik nog penalty’s nemen; mijn eigen voorspelling was 6; uiteindelijk overtrof ik mijn verwachting/voorspelling en scoorde ik 8 doelpunten.

Na de wedstrijd omkleden/douchen en werd ik wederom hartelijk ontvangen en toegesproken, in het bijzijn van mijn familie (mam, opa, oma, tante en nichtje), door Hassan Azoum (de coach/trainer), zijn staff, en namens de spelers aanvoerder Kitty Susan en speelster van de dag Noa Vonk, en haar familie, ; ik kreeg complimenten en mooie cadeaus; Ik was blij verrast; ik vond het erg leuk. Nogmaals bedankt voor alles Miranda & Bianca, en ook uiteraard de coach en de spelers: Klasse. Ik ben benieuwd naar de foto’s en filmpjes (met credits voor wederom Miranda & Bianca). Deze dag was voor mij uniek en onvergetelijk;-) Voorwaarts Terleede.

Hartelijke groet, Merle-Marie