Peuken in de paal

Zoals in januari 2022 al vermeld op deze site, is het hele sportcomplex “De Roode Molen” rookvrij. Dit hebben we samen met de STV en RKVV Teylingen besloten en uitgevoerd.

Bezoekers die nog een sigaret in de hand hebben terwijl ze het sportpark gaan betreden, kunnen deze nu deponeren in twee peukenpalen, eentje bij de ingang van de kantine en eentje bij de ingang van de fietsenstalling.

Maak er a.u.b. gebruik van, het leidt tot een schone gezonde  uitstraling van de club en bespaart vrijwilligers doordeweeks veel werk.

Op verschillende plaatsen hangen ook bordjes waarop ook te lezen is dat we een rookvrij sportpark hebben. Om de rokers onder ons toch nog ter wille te zijn is er een rookplek gecreëerd aan de buitenzijde van het sportpark, naast de hoofdingang. Dit is dus de enige plaats waar nog gerookt kan en mag worden.

Roken rond de velden en roken op de terrassen is niet meer toegestaan. Dit geldt uiteraard niet alleen op zaterdag, maar ook op alle andere dagen. Weer een goede stap naar een gezonde leefomgeving voor jong en oud.

We vragen aan iedereen om mee te werken aan het rookverbod en we vragen ook aan iedereen om op basis van “sociale controle” eventuele rokers te wijzen op dit nieuwe beleid.

Namens het bestuur en accommodatie.

Rien de Bruin en Kees Luijk.