Pieten werken aan conditie bij Ter Leede

Vanmiddag heeft Ter Leede bezoek gehad van maar liefst 6 pieten. En niet zomaar pieten, deze konden echt voetballen. De kinderen verzamelden zich in de kleedkamer en zongen liedjes in afwachting van de pieten. Het weer zat niet helemaal mee, maar daar hadden de pieten wel antwoord op. Ze hebben met de Ukken en Euro League in de kantine spelletjes gedaan.

De kinderen begonnen met kleuren en plakken. Daarna hebben ze stoelendans, pepernotenrace en pionnenvoetbal in het jeugdhonk gespeeld. De kinderen deden heel enthousiast mee en zongen uit volle borst liedjes mee. Dat beloonden de pieten met een mooi cadeau.

Om half vier mochten de pieten hun kunsten laten zien aan de J08/9. De kinderen hebben de pieten flink laten zweten en er werd zelfs tegen hun gescoord. Na het grote partijspel gingen de J09 en J08 apart trainen. De J08 gingen mee met de pieten voor een estafetterace met kado’s, zaklopen en tikkertje.

Na al deze inspanningen hadden de kinderen wel wat lekkers verdiend en natuurlijk hadden de pieten ook voor hun een cadeau meegenomen. Hangen jullie het cadeau op in je kamer om zo te laten zien dat jullie voor Ter Leede zijn? En als je Ter Leede komt aanmoedigen neem dan gerust je klapper mee.

Namens Ter Leede willen wij de pieten bedanken voor hun komst. De kinderen hebben genoten en vonden de tijd veel te snel gaan. Verder grote dank aan de moeders uit de Sinterklaas commissie en overige vrijwilligers. Jullie hebben veel werk verzet de afgelopen weken om de kinderen weer een mooie middag te bezorgen. Top, voorwaarts Ter Leede!