Play2Improve 2 daagse bij v.v. Ter Leede

Onder een dreigende wolkendek heeft tijdens de afgelopen Herfstvakantie een 2-daagse ochtendtraining plaatsgevonden van Play2Improve bij v.v. Ter Leede. Er waren in totaal meer dan 60 aanmeldingen vanuit de hele regio die in verschillende leeftijdsgroepen werden ingedeeld. De trainingssessies bestaan uit diverse trainingsvormen en de ochtend werd afgesloten met een klein toernooitje. Het toernooitje is voor vele spelers een van de hoogtepunten, aldus Kevin Compier een van de trainers. Het is leuk om te zien hoe snel spelers een team vormen ondanks dat ze nooit met elkaar hebben gespeeld.

De impact van Corona was gelukkig erg beperkt. Vanwege het geldende beleid waren de kantine en kleedkamers niet open maar alle spelers zijn dit inmiddels wel gewend op de zaterdagochtend, aldus Jeugdvoorzitter Martin Nuninga. Iedereen komt al in tenue naar de vereniging. Helaas blijft het jammer dat ouders of opa’s en oma’s niet kunnen kijken. Gezien de reacties van alle spelers heeft iedereen genoten van 2 dagen voetballen. We komen dan ook volgend jaar zeker terug, aldus Kevin Compier

Tussen de trainingen door is de samenwerking tussen Play2Improve en Ter Leede ook geformaliseerd. We zijn blij met de ondersteuning bij diverse trainingen door de ervaren trainers van Play2Improve. We zullen daarna meer gaan kijken hoe de samenwerking met andere activiteiten gedurende het jaar verder kan worden uitgebreid. De ondersteuning wordt nu gedaan middels training van aantal bovenbouw teams en op woensdagmiddag voor de euroleague ( voor spelers van 6 jaar). De euroleague traint op woensdagmiddag van 15-16uur en iedereen kan vrijblijvend een paar keer meetrainen.