play2Improve meidendag deze meivakantie bij Foreholte!

In de meivakantie kan je bij Foreholte de leukste meiden-voetbaldag beleven. 3 mei zal het hoofdveld van Foreholte omgetoverd worden tot een groot voetbalparadijs. Alle deelnemers leren van speciaal geselecteerde jeugdtrainers, doen mee aan spannende challenges en hebben vooral de hele dag plezier. Met de nieuwste trainingsmethodes dagen we elke voetballer uit om het maximale uit zichzelf te halen! Dus ben jij tussen de 6 en 13 jaar oud en wil jij met ons trainen? Schrijf je dan snel in via www.Play2Improve.nl!

Data
3 mei

De voetbaldag is onderverdeeld in twee trainingen: 10:00- 12:00 en 14:00- 16:00. Spelers kunnen gebracht worden om 09:30 en uiterlijk 16:30 uur worden opgehaald. In de middagpauze zal de lunch worden verzorgd door Play2Improve. Het gaat om een voetbalkamp waar deelnemers thuis slapen.

Kosten
De kosten voor de voetbal 2-daagse bedraagt €65,-. Dit is inclusief het training shirt, sportlunch gedurende 2 dagen, diverse tussendoortjes en een diploma. Ben jij reeds in het bezit van dit shirt? Dan ontvang je geen shirt maar krijg je €5,- korting op het ‘deelname bedrag’ (zie inschrijfformulier).

Voor vragen of meer informatie kunt u mailen naar info@play2improve.nl!