Play2Improve voetbal 2-daagse bij Ter Leede

Kan jij ook de hele dag voetballen? Oftewel, ben jij niet moe te krijgen? Schrijf je dan in voor de voetbal 2-daagse bij vv Ter Leede uit Sassenheim! Geniet van de nieuwste oefenvormen onder begeleiding van de beste trainers uit de regio. Op maandag 21 en dinsdag 22 oktober breekt het voetbalfestijn los! In je eigen Play2Improve trainingsshirt zal je leren kappen- en draaien als Messi, schieten zoals Ronaldo en verdedigen als Matthijs de Ligt.

De Voetbal 2 daagse zal in het teken staan van professionele (techniek)training. Functionele techniek, tactiek en plezier staan hierin centraal!

Let op, de voetbal 2-daagse is niet clubgebonden en dus voor iedereen toegankelijk.

Data
21 en 22 oktober

De voetbaldagen zijn onderverdeeld in twee trainingen: 10:00- 12:00 en 14:00- 16:00. Spelers kunnen gebracht worden om 09:30 en uiterlijk 16:30 uur worden opgehaald. In de middagpauze zal de lunch worden verzorgd door Play2Improve. Het gaat om een voetbal 2-daagse waar deelnemers thuis slapen.

Locatie
Het voetbalkamp zal worden georganiseerd bij vv Ter Leede uit Sassenheim. Het complex van Ter Leede is gelegen aan de Roodemolenweg 10 en is gemakkelijk te bereiken voor spelers uit de omgeving.

Deelnemers
Alle spelers tussen de 6 en 14 jaar kunnen zich via de site opgeven.
Spelers worden voorzien van het gele Play2Improve training shirt.
Ben jij reeds in het bezit van dit shirt? Dan ontvang je geen shirt maar krijg je €5,- korting op het ‘deelname bedrag’ (zie inschrijfformulier).

Waarom kiezen voor het Play2Improve-voetbalkamp:
· Spelers worden begeleid door gediplomeerde en ervaren trainers.
· Door de trainingsgroepen klein te houden, krijgen de spelers voldoende individuele aandacht.
· De trainingsgroepen worden ingedeeld op leeftijd en kwaliteit. Hierdoor traint iedereen op zijn eigen niveau.
· Spelers beleven een leerzame en gezellige voetbaldagen.
· Uw kind is actief in een veilige en vertrouwde omgeving.
· De trainers worden opgeleid volgens de Play2Improve-voetbalmethode.

Kosten
De kosten voor de voetbal 2-daagse bedraagt €70,-. Dit is inclusief het training shirt, sportlunch gedurende 2 dagen, diverse tussendoortjes en een diploma.