Play2Improve Voetbal 2-daagse bij Ter Leede

Doe mee met de Voetbal 2-daagse en geniet van veel voetbalplezier! Gedurende de Voetbal-2daagse is er veel tijd voor plezier en zullen trainers er alles aan doen om van jou een nog completere voetballer te maken. Ben jij een echte voetballiefhebber en heb jij niks te doen in de voorjaarsvakantie?  Dan is de Play2Improve Voetbal 2-daagse echt iets voor jou!
Data
27 en 28 februari, De voetbaldagen zijn onderverdeeld in twee trainingen: 10:00- 12:00 en 14:00- 16:00. Spelers kunnen gebracht worden om 09:30 uur en uiterlijk 16:30 uur worden opgehaald. In de middagpauze zal de lunch worden verzorgd door Voetbalacademie Play2Improve. Het gaat om een voetbalkamp waar deelnemers thuis slapen.

Locatie
De Voetbal 2-daagse zal georganiseerd worden bij VV Ter Leede uit Sassenheim. De velden zijn te vinden op de Roodemolenweg 10 in Sassenheim (let op, locatie is dus gewijzigd).

Deelnemers
Alle spelers tussen de 6 en 13 jaar kunnen zich via de site opgeven. De Voetbal 2-daagse is niet clubgebonden. Spelers die lid zijn van een andere vereniging of in aanraking willen komen met de voetbalsport zijn ook van harte welkom. Deelnemers van de voetbal 2-daagse ontvangen een mooi Play2Improve voetbalshirt.

Kosten
De kosten voor de Voetbal 2-daage bedragen € 60,-. Dit is inclusief het Play2Improve voetbalshirt,  twee sportlunches, tussendoortjes en certificaat. Aanmelden kan via de website van Play2Improve: http://play2improve.nl/inschrijven/