Presentatie vrouwenselectie 2019-2020

Donderdag 27 juni j.l. kwam de nieuwe vrouwenselectie voor het seizoen 2019-2020 bijeen. Als locatie konden we ook deze keer weer terecht bij onze hoofdsponsor Grand cafe ‘Graaf-Jan’.

Onder het luisterend oor van bijna de gehele vrouwenselectie, technische staf, vrouwencommissie en andere belangstellenden blikte Ruud van der Meer namens de vrouwencommissie terug op het afgelopen seizoen en gaf vanuit de vrouwencommissie aan waar de belangrijke pijlers voor de komende seizoenen liggen. Voorzitter Ronald Vonk kon een mooie update geven over het kledingplan voor het nieuwe seizoen. Vanuit de technische staf namen hoofdtrainer Hassan Azoum en Arjan Timmers (Vrouwen 2) het woord en maakten de ambities voor het komende seizoen bekend.

Een belangrijk onderdeel van de avond was natuurlijk ook het voorstellen van de nieuwe speelsters. Wij zijn bijzonder trots dat het overgrote deel van de selectie Ter Leede trouw is gebleven en we hebben kunnen investeren in het aantrekken van jong talent.

Wij verwelkomen Femke Prins (sv Overbos), Yara Bes (sv Bernardus MO17-1), Mila Massaro (sc Buitenveldert), Montana de Groot (sv Bernardus), Jet Vleeshouwers (sv Warmunda), Noa Vonk (Ter Leede JO15-1), Iva van Duuren (Ter Leede JO15-1), Lisa van Dooren (sv Hillegom JO15-1) en Jasmijn Resink (Spartaan ’20 MO19-1) in de vrouwenselectie van Ter Leede, wensen ze heel veel succes en een hele fijne voetbaltoekomst!

Daarnaast een warm woord van welkom aan Annabel Hermans, Aniek Vankan, Anouk Bemelman, Britt Lubbe en Gwen Langeveld die vanuit de MO19 het komende seizoen de Vrouwenselectie gaan ondersteunen en zich middels trainingen en oefenwedstrijden gaan voorbereiden op hopelijk een mooie stap naar de vrouwenselectie in de nabije toekomst.