Prijzen en Afscheid seizoen 2017-2018

 

Op donderdagavond 7 juni jl. was het gezellig druk in de kantine bij de Speler van het jaar-verkiezing. Bij Ter Leede kennen we namelijk de goede traditie om aan het einde van het seizoen een aantal belangrijke prijzen uit te reiken en ook om afscheid te nemen van spelers en stafleden die ervoor gekozen hebben, de club te verlaten.

De avond wordt traditiegetrouw georganiseerd door onze “eigen” Supportersvereniging.

Als vanouds werd de avond in goede banen geleid door Thijs de Jong.

Jeroen van Oosterom sprak de volgende spelers bij hun vertrek toe: Bas Beijersbergen, Colin Dofferhoff, Kevin Driessen, Niels Rodenburg, László Sandor, Oussama Siali en tenslotte Niels van Veen.

Peter Scheltus nam de volgende spelers voor zijn rekening: Jesse Dingjan, Tom van Egmond, Marc de Kruijs, Melvin van Stijn, Jordy Vierbergen, Jeroen Zuidhoek en Ronnie Verplancke. Voor deze laatste groep was er gelet op hun lange staat van dienst bij Ter Leede ook een mooie foto op canvasdoek. Naast de gebruikelijke bloemen en een kus van Nicole.

Na de pauze werden de prijzen uitgereikt aan de topscoorder, talent en schaduwschutter (grootste aantal assists) en natuurlijk de bekendmaking van de speler van het jaar.

Hieronder de complete lijst van de prijswinnaars:

Talent van het jaar: Joey vd Berg wint de Freeline Organics Cup. Uitgereikt door Ed Zuidhoek.

Topscoorder: Jeffrey Bok wint de L.J. Sport Cup. Uitgereikt door Willem Moleveld.

Schaduwschutter: Jeffrey Bok wint de Wilbrink & vd Vlugt Makelaars Cup. Idem Willem Moleveld.

Het slotoptreden was traditiegetrouw voor hoofdsponsor Peter Kales. In een altijd bevlogen speech maakte hij bekend dat Rob Zandbergen Speler van het Jaar is geworden en daarmee de Jan Schoen cup in ontvangst mocht nemen. Een fraaie prestatie in zijn eerste jaar in het rood-geel van Ter Leede. De 2e en 3e plaats waren respectievelijk voor Ian van Otterlo en Stefan Kraaijvanger. Ook een prestatie die het vermelden zeker waard is voor deze nieuwkomers.

Alle afscheid nemers en prijswinnaars pakten de microfoon op het podium gretig ter hand en bedankten de organisatie, de club, collega’s, vrijwilligers, m.n. de mensen achter de bar en ook de stafleden, voor alles wat ze hier hebben mogen leren en beleven: in samenvatting

Ter Leede is een warme gezellige vereniging

Na afloop was er nog tot in de kleine uurtjes een gezellig samenzijn.

De Supportersvereniging ‘Rood-Geel’ kan op een uitstekend geslaagde avond terugzien. Dank daarvoor!

Ter Leede zijn we samen.

 

De groepsfoto van alle vertrekkers. Incl. voorzitter Peter Scheltus (stichting Topvoetbal Ter Leede).