Programma interne competitie en 8 mei PANNA! Sterrenteamdag bij vv Ter Leede

Beste ouders,

Helaas hebben we nog steeds te maken met Corona maatregelen, waardoor de regiocup nog niet heeft kunnen starten.

Het is momenteel onduidelijk of dit überhaupt nog opgestart gaat worden, maar de kans wordt steeds kleiner.

Daarom hebben wij besloten om nogmaals een interne competitie te starten.

Het gaat vooral om de lol, dat de kinderen lekker tegen een balletje kunnen trappen en elkaar leren kennen. Het blijkt iedere keer weer een uitdaging om teams te maken die gelijkwaardig zijn, simpelweg omdat wij niet van alle 160 kinderen de niveau’s weten. Niet alle teams meedoen en er ongetwijfeld weer wat foutjes zijn ingeslopen. Klopt er iets niet laat het ons dan weten, dan gaan we het alsnog oplossen. Bedankt alvast voor jullie begrip.

Wanneer, hoe laat en in welk team 

Zaterdag 1 mei, 15 mei en 22 mei worden de wedstrijden gespeeld van de interne competitie. Bijgaand treffen jullie de inmiddels bekende excelsheet aan. Kijk in welk team jouw kind zit en vervolgens bij het tabblad programma, zie je op welke tijden je kind speelt en op welk veld.

Programma mixtoernooi versie 30-04-2021b

Zaterdag 8 mei organiseert Ter Leede in samenwerking met PANNA de Sterrrenteamdag. Dit is een betaalde activiteit, maar wel heel erg leuk om weer op een andere manier met voetbal bezig te zijn. We hopen dat veel kinderen mee willen doen. Je hoeft overigens geen lid van Ter Leede te zijn, iedereen mag hieraan meedoen. Vraag dus gerust een vriendje, familie of buurkinderen om mee te doen. Hieronder tref je meer informatie in.

Als je een team van 8 personen kan inschrijven, zijn de kosten overigens 32 euro per persoon. Je doet dan niet mee als team, maar is puur om de kosten te verlagen. Iedereen doet individueel mee en de organisatie deelt de teams/groepen in.

Kan je niet, geef het dan door!

Deze competitieronde valt in de vakantie en hemelvaart en pinksterweekend. We realiseren ons dat er dan kinderen niet aanwezig kunnen zijn. Geef dit alsjeblieft op tijd door, zodat de organisatie kan schuiven, zodat de overige kinderen wel kunnen voetballen.

De afmeldingen kunnen worden doorgegeven aan Wytse Scholten, mail naar wytsescholten@terleede.nl

Het is een helaas een raar voetbalseizoen geworden, maar hopelijk kunnen we toch op een leuke manier afsluiten. Mocht overigens alsnog vanuit de KNVB iets worden opgestart, zal deze interne competitie direct stoppen.

Groeten,

De jeugdcommissie