Programmaboekje terug van weggeweest

Vanaf 21 maart zijn er weer programmaboekjes beschikbaar bij thuiswedstrijden van het eerste elftal. Ditmaal in samenwerking met de Voetbaldrukker. We starten dit jaar met de 3 laatste thuiswedstrijden als opwarmer voor het nieuwe seizoen 2020-2021 en niet onbelangrijk deze zijn gratis verkrijgbaar.

Deze laatste 3 thuiswedstrijden starten we met 500 stuks per wedstrijddag en zullen dit met ingang van het nieuwe seizoen verdubbelen naar 1000 stuks. Wij willen deze programmaboekjes al op vrijdagmiddag op een paar locaties van middenstanders in Sassenheim neerleggen. Vanaf zaterdagmorgen zullen grotere hoeveelheden in de kantine en businessclub liggen.

In het programmaboekje komen diverse onderwerpen aan bod zoals programma, rangen, standen, selectie van beide teams en natuurlijk de mooie en duidelijke voorbeschouwing van Hans Snijders. Ook wordt er ruimte gemaakt voor een gesprek met een speler of begeleider, businessclubsponsor, pupil van de week, couponactie met de lokale middenstand, komende evenementen en aangevuld met mooie (wedstrijd)foto’s.

Deze programmaboekjes worden zoals gezegd geproduceerd door de Voetbaldrukker die ook de advertenties in het boekje regelt. Door deze samenwerking zijn de boekjes dan ook gratis mee te nemen. Heb je nu al interesse om te adverteren of wil je eerst meer weten hierover neem dan contact op met de Voetbaldrukker via info@voetbaldrukker.nl of rechtstreeks op 0615136906.