Pupil van de week Silke Vink: ik kon er bijna niet van slapen

Het weekend van 14 november was de Sinterklaasintocht in Sassenheim. Maar ondanks dat wilde ik perse als pupil van de week optreden bij de wedstrijd Ter Leede Vr1 – Wartburgia Vr 1. Op papier een spannende wedstrijd tussen de nummers 4 en 3 en dat was het ook!

Zenuwachtig ging ik zaterdag mee naar kleedkamer. Het was allemaal best wel spannend. De dagen ervoor heb ik er bijna niet van kunnen slapen.

Ik vond alles heel leuk. De warming up ging goed en was best wel zwaar. Daarna het warm draaien met de schietoefeningen, hier werd ik steeds enthousiaster van. Veel schieten en rennen, daar werd je lekker warm van, dat was wel nodig want het was best wel koud. Wat ik heel spannend vond was om de aftrap te nemen. Dribbelend naar de keeper maakte ik gelukkig een fantastisch doelpunt.
20151114-pvdw-meidenDSC_1947

Tegen de kou kreeg ik een dikke jas van de dames. In de dugout was het best vol te houden. Beschermd tegen de regen en de wind keek ik mijn ogen uit.

Ik vond het een spannende wedstrijd en de ruststand was 0-0. Ik vond Ter Leede toen al veel beter. In de rust werd er veel gepraat over alles en nog wat…….dat had z’n uitwerking. In de 2e helft werd het al snel 1-0 en daarna werd de druk opgevoerd en werd het zelfs 2-0.

Na de wedstrijd heb ik penalty’s genomen. De eerste was een beetje slecht genomen. Daarna schoot ik meer in de hoek en had ik er toch nog veel gescoord.

Na het omkleden was er toch nog een soort Sinterklaas. Pupil van de Week was al heel erg leuk, maar ik kreeg ook nog een veel leuke Ter Leede spullen en een mooie voetbal.

Ik denk dat Ter Leede hoog gaat eindigen en ga ze zeker vaker aanmoedigen. Het was een hele leuke dag en zal er nog veel aan terugdenken. Succes Ter Leede Vr1 met de rest van het seizoen en bedankt voor de fantastische dag.

Groetjes Silke Vink
20151114-womanofthematchDSC_2016