PvdW Amy: Ik heb echt een super leuke dag gehad.

Op 21 september was ik Pupil van de week bij de wedstrijd van de Dames 1. Ik moest me melden in de kantine waar ik gehaald werd. Ik vond het wel een beetje spannend. We gingen naar de kleedkamer om ons om te kleden en me zelf voor te stellen. We gingen in de bestuurskamer de tactiek bespreken. Daarna gingen we naar het veld warmlopen en overspelen. Ik speelde over met Noa en 2 andere spelers. Toen de dames gingen in schieten op het doel mocht ik achter het doel staan om de ballen te rapen. Hierna mocht ik heb de aftrap nemen en de eerste goal mogen scoren. Dit deed ik samen met Kitty. Na ja dit was niet echt want hierna begon de echte wedstrijd.In de rust mocht ik limonade maken en aan de tegenstander geven. Na de wedstrijd mocht ik 10 penalty’s nemen en heb er wel 9 gescoord! Ik ben enorm verwent met een nieuwe tas, t shirt, dopper, handdoek, bal met handtekeningen en sleutel hanger. Ik heb echt een super leuke dag gehad. Heel erg bedankt.
Liefs Amy