Pvdw Benjamin:Wat een gezellig geweldig team!

Ik werd afgelopen zaterdag samen met mijn vader opgewacht door Nienke en Linda als pupil van de week. Ik heb het als een hele leuke dag ervaren waar alles om mij leek te gaan.Als eerste werd ik meegenomen naar de bestuurskamer om het bestuur te begroeten. Ik heb iedereen een hand gegeven.
Daarna kreeg ik de vrachtwagen te zien ,waarmee ik de bal naar de middenstip mocht brengen.In de kleedkamer werd ik aan iedereen voorgesteld. Wat een gezellig geweldig team!

 

Ik kreeg een trainingspak om aan te trekken met erop de “pupil van de week”. De vervanger van nummer 4 bracht me naar het veld om daar op te warmen met het team. Ik heb een half uurtje overgespeeld ,waarna ik naar de scheidsrechters binnen werd gebracht om kennis te maken. Bij de aanvang van de wedstrijd mocht ik als eerste met de scheidsrechter naar buiten lopen. Op het veld aangekomen pakte ik de bal van de standaard en legde hem in/op de mini vrachtwagen. Ik stapte in de vrachtwagen en reed hem naar de middenstip.

Ik gaf de bal aan de scheidsrechter ,die na het kiezen van de speelkant van VVOG de bal aan mij gaf om proberen te scoren bij VVOG. Na een vervelende tackle van een graspol van links heb ik toch nog weten te scoren op het doel. Een staande ovatie van de doelman!

De wedstrijd mocht ik in de dugout zitten naast de reserve keeper. Tijdens de pauze mocht ik met mijn team genoten penalty’s nemen tegen de reservekeeper van Ter Leede. Ik heb er 6 van de 10 gescoord. Precies wat ik opgeschreven had in de 22 vragen van Ter Leede!
De wedstrijd eindigde helaas in de verlies, maar ik vind dat ze super gespeeld hebben.

Na de wedstrijd mocht ik op de foto met de “man van de match” waarna ik me ging omkleden in de kleedkamer. Ik kreeg toen een T-shirts met erop “pupil van de week” en alle handtekeningen van de spelers.

De dag eindigde weer in de bestuurskamer met mijn vader waar ik eerste nog een tosti kreeg en daarna werd ik in het zonnetje gezet en kreeg nog een goed gevulde tas met onder andere een bal met “pupil van de week” erop, Ter Leede shawl en mijn rijbewijs voor de Ter Leede vrachtwagen.

Ik vond het een geweldige dag en wil graag alle spelers, het bestuur en vooral Nienke en Linda bedanken.

Benjamin