PVDW Berend: Ik vond het wel cool!

Zaterdag was ik de pupil van de Week. en ik vond het heel cool. Ter Leede moest spelen tegen FC Breukelen. Mirjam en Dion namen me mee naar de bestuurskamer. Daar waren onder andere de scheidsrechters en Olga. Dat vond ik heel leuk, want Olga ken ik van school.

Toen ging ik naar de kleedkamer om me om te kleden en iedereeen een handje te geven. Ze hadden goeie muziek opstaan. Ik vond het wel cool, want de kleedkamer was anders dan onze kleedkamer, want ze hadden ook nog een extra kamer.

Toen was het tijd voor de warming-up. Ik deed de warming-up met Mehmet. Hij kon heel veel trucjes en hij heeft me er een paar geleerd.  We deden ook nog rondo, overspelen en hooghouden.

Voor het begin van de wedstrijd kwamen we het veld op.  Mijn team maakte een haag met de vlaggen. Toen gingen we tossen. Wij mochten kant kiezen en Breukelen mocht aftrappen. Maar ik moest eerst aftrappen en die scoorde ik.

PVDW_Berend_5

En daarna heb ik de 1ste helft gekeken: na 5 minuten stond Ter Leede al voor met 1-0. Helaas werd het vlak voor rust 1-1. Daarna ging ik penalty’s nemen ik had gezegd dat ik er 6 zou scoren, maar ik scoorde er 5 van de 10 en ik schoot er 1 op de lat. Toen gingen we latje trap doen met m’n team en dat vond ik ook heel erg leuk.

Daarna gingen we de 2de helft kijken. Na veel kansen van beide teams bleef het 1-1. Dat vond iedereen wel jammer. PVDW_Berend_2

Toen ging ik op de foto met Man of the match: Bogdan. In de kleedkamer kreeg ik een t-shirt met alle handtekeningen. In de bestuurskamer kreeg ik een interview en cadeautjes van Bogdan. Met m’n nieuwe bal heb ik toen nog een poosje gevoetbald.

PVDW_Berend_3

Ik vond het heel erg leuk!! En ik wil alle mensen bedanken die dit mogelijk hebben gemaakt onderandere Mirjam en Mariska. Ik vond het super dat mijn team er ook was!  Ik hoop dat Ter Leede de volgende wedstrijd wint.

 

Groetjes van Berend

 

PVDW_Berend_1