PvdW Bram: Het was super om een keer bij het eerste te zijn!!

De super top dag!
Hoi ik was pupil van de week. Het was super om een keer bij het eerste te zijn. In het begin werd ik opgehaald door Michiel Rambat hij was heel aardig. Toen moest ik naar de bestuurskamer om iedereen te ontmoeten dat was leuk. Daarna mocht ik naar de kleedkamer en heb ik kennis gemaakt met het team dat was vet! Ze waren zich aan het voorbereiden voor de wedstrijd tegen Swift. Ik kreeg een T-shirt met pupil van de week.

pvdwbram3

Toen begon de warming-up, ik ging over passen met Toon, iemand uit het eerste, dat was leuk. Daarna ging ik naar de kleedkamer van de scheidsrechter en de grensrechters, de scheidsrechter zei dat ik de bal mocht meenemen op het veld dat vond ik het allerleukst daarna mocht ik in de dug-out zitten met de wissels. In de rust mocht ik 10 penalty’s op de reserve keeper en toen nog latje trap met mijn team. In de 2de helft werd er veel gescoord.

pvdwbram1

Na de wedstrijd in de kleedkamer was iedereen super blij er werd keihard met de tafel op de grond gebonsd super vet en ik kreeg ook nog een T-shirt met alle handtekeningen erop.

pvdwbram

In de bestuurskamer mocht ik op de stoel staan en ging Jesse(man of de match) mij interviewen. Ik kreeg nog heel veel cadeautjes.
Het was echt een super dag .

Groeten,
Bram