Pvdw Chris:Ter Leede is een echte topclub!

Gisteren was ik Pupil van de Week en had daarom een speciale middag bij Ter Leede. Eerst werd ik opgehaald hij het bestuur en daar gaf ik iedereen een hand en ging toen naar de kleedkamer met alle spelers waar ik ook iedereen een handje gaf en ik een vest kreeg met pupil van de week erop. Toen liepen we het veld op en ik ging meteen met een paar spelers een balletje overpassen als warming up.

 

 

 

 

Daarna gingen we terug naar de kleedkamer terwijl mijn teamgenoten mij aanmoedigden en de spelers succes wensten. Mijn team was er als ballenjongen/-meisje. Weer binnen mocht ik naar de kamer van de scheidsrechters en ze legden mij een paar dingen uit. Daarna liep ik samen met alle spelers het veld op, mocht ik de wedstrijdbal pakken en liepen we naar de middelcirkel. We gaven iedereen een high five en ik mocht de aftrap nemen: toen liep ik alle spelers voorbij en schoot ik in de linkerhoek raak. Daarna ging ik naar de dug out en kon ik de wedstrijd goed zien samen met de wisselspelers.

Jammer dat het 0-1 werd.
In de rust mocht ik penalties nemen en schoot er 6 in bij keeper Daan.
In de tweede helft waren er helaas geen goals voor Ter Leede, de uitslag was 0-1.

Na de wedstrijd mocht ik naar de bestuurskamer en wat eten en drinken en kreeg ook een gratis patatje samen met mijn team. Toen mocht ik daar op de stoel staan en kreeg ik cadeaus van de man of the match Tomas Arroyo.

 

Ik kreeg een Ter Leede sjaal, Ter Leede handschoenen, sleutelhanger en tas en een mooie Nike bal en aanvoerdersband en een heel mooi pupil van de week shirt met alle handtekeningen van de spelers erop – die wil ik inlijsten. Het was erg leuk, iedereen was zo aardig – Ter Leede is een echte topclub!