PvdW Daan :Dit was de beste dag van m’n leven!

Zaterdag 21-05-2022 was ik pupil van de week
De middag begon toen ik in de kantine kwam. Ik moest daar een paar minuutjes wachten voordat ik werd opgehaald.
Toen ik opgehaald werd ging ik de kleedkamer van Ter Leede in en ik heb daar alle spelers ontmoet.

 

Toen ging ik meedoen met de warming up. Eerst gingen we over passen en hooghouden. En hebben we een goaltje gemaakt van twee trainings jasjes en werd ik in geschoten door 1 van de spelers.

Op een gegeven moment moest ik kijken hoe ik in de vrachtwagen ging zitten en toen ik daar klaar mee was ging ik naar de kleedkamer van de scheidrechters.
Toen we het veld op liepen pakte ik de bal en zette die op de vrachtwagen en reed naar de midden stip.
Toen ik daar was stapte ik uit de vrachtwagen, pakte de bal en gaf hem aan de scheids.
Toen de scheids had getost mocht ik de aftrap nemen. En ik scoorde uiteraard.Tijdens de rust stond het 2-1 en mocht ik penalty’s nemen. Ik heb er vier gescoord.Toen de tweede helft bezig was werd het 2-2. En in de laatste minuut werd het 3-2 .
Iedereen juichte toen de laatste goal werd gescoord!

Toen we weer in de kleedkamer waren werd er gefeest, gingen ze tegen de tafel slaan en schoppen, optillen en op de grond beuken!

Daarna mocht ik de business club in en daar waren allemaal lekkere hapjes. Ik werd geroepen en kreeg een mini interviewtje en kreeg ik een tas en daar zaten allemaal Ter Leede dingen in. En toen gingen we weer naar huis.

Groetjes van Daan