PvdW Daimy: De vrouwen wonnen met 2-0!

Ik was superblij dat ik eindelijk pupil van de week mocht zijn. Een tijdje geleden mocht ik al maar door Corona ging het niet door. Dat vond ik toen heel erg jammer. Afgelopen zaterdag was het dan zover. Ik was super zenuwachtig…. En had er heel erg veel zin in. Ik was om 4.00 in de ochtend al wakker. Zo veel zin had ik er in.
Ik was om 13.00 op de voetbal en werd toen meegenomen naar de kleedkamer. Daarna gingen we naar het veld voor de warming up. Daar mocht ik aan meedoen. En dat ging wel goed. Daarna weer naar binnen om vervolgens met de vrouwen het veld op te lopen. Daar stonden mijn vader, moeder, zus, opa en oma en mn tante en een vriendin met haar moeder allemaal langs het veld. Superleuk!
Toen mocht ik het eerste doelpunt maken en die zat erin gelukkig!
Toen ging ik met de dames in de dugout zitten en kijken naar een mooie wedstrijd. Kon ik mooi van leren. En de vrouwen wonnen met
2-0! Dat was een mooie afsluiter van de middag! Ook kreeg ik nog een leuke tas met cadeautjes! Dank je wel daarvoor! Toen nog een patatje in de kantine en de supermiddag zat erop. Ik vond het heel erg leuk!

Vrouwen 1 en trainer, heel erg bedankt voor de mooie middag!!

Groetjes Daimy

Tags: