PvdW dames Zoë Lengton: bedankt voor de superdag!

Als eerste heel erg bedankt voor de leuke dag!
Zaterdag was ik als Pupil van de Week te gast bij de wedstrijd van de dames  1 van Ter Leede tegen RKHVV.

Toen ik aankwam, zag ik Jolanda en die zei: Kom maar met mij mee. Wij gingen naar de disco (kleedkamer dames 1) en ik stelde mij voor aan de meiden. Ik ging zitten en omkleden en Judith ging vertellen over de wedstrijd. Daarna ging ik met Priscilla de warming-up doen (op goal schieten) en met Monica de ballen ophalen.

20161008-dsc_5780

En toen was het moment daar: de wedstrijd. Ik mocht de aftrap nemen en scoren. Ik ging daarna gelijk naar de dug-out en na de wedstrijd de penalty`s nemen: vijf van de vijf gescoord. Tot slot nog met alle meiden op de foto!

20161008-dsc_5933

Ik ging mij omkleden en naar de bestuurskamer. Ik kreeg daar wat lekkers te eten en te drinken en kado’s. Een Nike bal, met handtekeningen, het pupil van de week shirt met handtekeningen en een blad met handtekeningen van alle dames. En de uitslag: het werd 8-0 en ik dacht 5-0 maar dat was het al in de rust.

Nogmaals bedankt voor de super dag!

Zoë Lengton