PvdW Eline over haar middag

Vandaag (23 maart) was de wedstrijd Ter Leede vrouwen 1 tegen Saestum vrouwen 1. En bij deze wedstrijd was ik pupil van de week! De wedstrijd begon om 17:00 en ik mocht er om 15:45 er zijn. Eerst werd ik ontvangen door Bianca en werd ik naar de bestuurskamer gebracht om het T-shirt op te halen. En daarna ging ik naar de kleedkamer van Ter Leede v1 en mocht ik me daar omkleden. Toen ik klaar was met omkleden gingen we naar de bespreekruimte om te overleggen over de posities. Toen dat klaar was gingen we weer naar de kleedkamer. Toen gingen we naar buiten om de warming-up te doen. Dat was rennen, billentik enz. Toen ging ik een balletje trappen. Toen was het tijd om naar de kleedkamer te gaan. En ging de coach praten. En was het tijd om naar het veld te gaan en toen gingen ze in een rijtje wachten en ik mocht met de voetbal naast de scheidsrechter staan. Toen mochten we op het veld lopen en moest ik de bal op de middelstip zetten en moesten we in een rijtje staan en gingen we een handje geven en ik mocht de aftrap geven maar jammer genoeg mistte ik. Maar toen ik mistte moest ik naar het dug-out lopen en zitten en gingen we naar de wedstrijd kijken. En helaas 0-2 achterstand na de eerste helft maar we gingen weer naar de kleedkamer lopen. Om daar weer te praten. En toen was de pauze afgelopen en gingen we weer naar de dug-out om naar de wedstrijd te kijken. Ik kreeg ook nog wat lekkers chocolademelk en chips! er werden weer 2 doelpunten gemaakt voor Saestum v1 en werd het 0-4. Het bleef zo de hele wedstrijd en ik vond dat Ter Leede heel goed heeft gespeelt. En ik mocht penalty’s nemen en ik zei in het interview dat ik er 8 zou doen helaas was het 7 maar dat is ook goed. En toen ik klaar was werd er een groepsfoto gemaakt en gingen we weer naar de kleedkamer en ik ging me omkleden en naar de bestuurskamer om wat te drinken en nog wat bij te praten. Toen de aanvoerder kwam van Ter Leede kreeg ik een certificaat en cadeaus zoals: een Ter Leede tas met daarin een voetbal met alle handtekeningen erop een pupil van de week T-shirt met ook alle handtekeningen erop een USB stick met daar het Ter Leede logo erop en een rode dopper met daar het Ter Leede log erop en een handdoek met ook een Ter Leede logo erop en een sleutelhanger. Toen ik dat kreeg ging ik nog een foto maken met de aanvoerder en coach\trainer. Toen ging ik weg om naar huis te gaan.

Ik wil iedereen van Ter Leede bedanken voor het super leuke middag!!