Pvdw Giovanni:Ik scoorde er ook precies 7!!

‘’Het was een hele leuke middag!”
Zaterdag 7 mei was ik pupil van de week. Ik werd opgehaald in de kantine door Ineke en samen gingen wij naar de bestuurskamer om de scheidsrechter en grensrechters te ontmoeten. Daarna werd ik naar de kleedkamer van het eerste van Ter Leede gebracht en heb ik mijzelf voorgesteld en mocht ik mij omkleden.

pvdwgiovanni2
Ik mocht meedoen met de warming-up, toen gingen we weer naar binnen en mocht ik het veld oplopen. Ik liep voor de scheidsrechter. Op het veld werd er eerst 1 minuut stilte gehouden voor een mevrouw die veel voor Ter Leede deed en was overleden, daarom speelde Ter Leede ook met rouwbanden om.

pvdwgiovanni3

Ik mocht de aftrap nemen, ik sprintte naar de goal van de tegenstander en scoorde in de rechterhoek. Ik liep naar de dug-out en mocht naast de reserve spelers zitten. De eerste helft was spannend. In de rust mocht ik 10 penalty’s nemen op de 2e keeper.Bij de vragenlijst voor de pupil van de week had ik aangegeven dat ik hoopte dat ik er 7 zou scoren van de 10. En . . . . ik scoorde er ook precies 7! Daarna ging ik latje trappen met m’n team, de D3. In totaal raakten we 12 keer de lat.

pvdwgiovanni3

De 2e helft was Ter Leede sterker. Mike Dam scoorde in de 88e minuut en daarmee was de wedstrijd ook afgelopen. In de kleedkamer gingen de spelers de tafel optillen en zongen ze het Clublied.

pvdwgiovanni7

Toen ik klaar was met douchen kreeg ik een papiertje waarop stond dat ik een gratis broodje frikadel kon halen. Met mijn broodje frikadel ging ik de bestuurskamer in.

pvdwgiovanni6

Ik werd opgeroepen en moest op een stoel staan en mocht bloemen geven aan de mensen achter de bar, omdat ze het hele jaar vrijwillig hadden gewerkt voor Ter Leede.

pvdwgiovanni5

Daarna kwam de man of the match, Raydell Kewal en gaf mij een Ter Leede tas met een bal. Ik vond het een super leuke middag en ik wil iedereen bedanken voor deze wel hele speciale dag!!
Groetjes, Giovanni Brouwer