Pvdw Glenn:Onwijs bedankt voor de geslaagde dag!!

Wat leuk om te horen dat ik pupil van de week was afgelopen zaterdag. De dag van te voren was ik al enorm zenuwwachtig.

‘s morgens werd ik om 6.45 wakker en had gelijk mijn voetbal kleren aangedaan. Ik was klaar voor Pupil van de week te zijn.
Ik moest pas om 14.00 uur bij Terleede zijn wat duurde dat lang zeg.
Toen ik bij Terleede aankwam werd ik eigenlijk wel steeds zenuwachtiger. Maar gelukkig kwam Nienke me al snel halen.

 

We gingen naar de heren in de sportzaal daar stond een enorme grote halter en ik zou wel even aan de mannen laten zien dat ik die wel even op kon tillen. Was best zwaar. Maar er was er gelukkig wel 1 die me even ging helpen.

Daarna gingen we naar buiten voor de warming up. Ze leerde me allemaal nieuwe trucjes. Hierna gingen we naar binnen om ons klaar te maken voor de grote wedstrijd.

We kwamen met zijn allen het veld op. Ik mocht de bal op de midden stip leggen en hem als eerste het doel in schieten van Stedoco. Wel gek dat de mannen hebben verloren ik had niet veel moeite met de eerste doelpunt. Die zat binnen 10 seconden 😊
Hierna hebben we de eerste helft gekeken in de duckout. Hier liet Kees een scheet. Gatsie Kees riep ik.
Voor de rust scoorde Terleede de 1-0 Yes dacht ik we gaan winnen.

 

In de pauze kwamen de penaulties ik had er 3 gescoord van de 10 de rest heb ik er maar naast geschoten want anders was het zielig voor de keeper die moest al de hele wedstrijd op de bank zitten want het was de reserve keeper.

 

Tweede helft was om te huilen Stedoco kwam terug en uiteindelijk wonnen ze met 1-3 erg jammer. Ik had het te doen met de keeper want de verdediging was matig en lieten de bal makkelijk door gaan. De keeper was ook niet blij en gooide er een paar flinke worden uit ik moest daar wel om lachen 😊 Echt een grappenmaker.

In de Businessclass na de wedstrijd werd ik nog in het zonnetje gezet. Leuke cadeaus gehad en nog gezellig met de mannen gelachen. Voor de mannen nog wat drinken en eten geregeld.

Het was echt een super leuke dag. Ik heb er een paar leuke vrienden bij. 😊
Onwijs bedankt voor deze geslaagde dag.
Glenn Elkerbout