Pvdw Hugo:Ik ga hier nog vaak aan terugdenken!

Zaterdag 6 oktober mocht ik pupil van de week zijn bij de thuis wedstrijd Ter Leede 1 – Jong Den Bosch.
Om 13.30 was ik aanwezig in de kantine en werd ik ontvangen door Nienke en Mirjam.

Toen werd ik begeleid naar de bestuurskamer. Daar werd ik naar de kleedkamer gebracht waar ik iedereen een hand heb gegeven.

Toen ik me omgekleed had ging ik naar het veld om daar dan een balletje over te spelen met de wisselspelers.

Terug naar de kleedkamer en vervolgens het veld op. Ik mocht de wedstrijdbal meenemen en daarna aftrappen. Natuurlijk rende ik naar de goal van de tegenstander en scoorde ik. Vervolgens rende ik heel snel naar de dug-out en begon de wedstrijd.

Bij rust mocht ik 10 penalty’s op de 2de keeper van Ter Leede 1 schieten, daarvan heb ik er 4 raak geschoten. Daarna gingen mijn team en ik op de goal schieten tot de wedstrijd weer begon voor de tweede helft.

Na afloop ging ik naar de kleedkamer het clublied zingen omdat Ter Leede met 2-1 had gewonnen.

 

 

Tenslotte ben ik naar de bestuurskamer geweest. Daar hebben we gefeest met een drankje. Ook heb ik een rugtas, een drinkbeker, een bal, een T-shirt, een sleutelhanger en een oorkonde meegekregen. Wat een leuke verrassing was dat. Al met al een super gave dag. Ik ga hier nog vaak aan terugdenken.

Groet, Hugo.