Pvdw Jelle:Ik vond het wel gezellig met de wissels….

Ik was laatst pupil van de week! Het was super leuk en gezellig, ik ga jullie even kort vertellen wat ik die dag allemaal heb gedaan. Ik had in de ochtend een wedstrijd gespeeld voor mijn eigen team, wij hadden 6-1 gewonnen!Om half twee moest ik me melden bij het jeugdhonk. Ik ging toen naar de kleedkamer van Ter Leede 1. Ik had mij voorgesteld aan iedereen en ik vond het echt cool om te zien hoe iedereen zich klaarmaakte voor de wedstrijd.

De wedstrijd stond op het punt om te beginnen en ik kwam het veld oplopen met de bal op het vrachtwagentje.
Ik mocht voordat de wedstrijd begon nog even scoren bij de tegenstander. I
k heb toen de wedstrijd gekeken in de dug out van Ter Leede. Ik vond het wel gezellig met de wissels.

Toen in de rust mocht ik penalty’s nemen, het ging niet super goed maar het was wel leuk om te doen. Ik had de tweede helft nog gekeken maar het werd een afgang.

Na de wedstrijd was ik nog even in de kleedkamer en in de bestuurskamer. Ik werd nog naar voren geroepen om nog wat vragen te beantwoorden.

En toen was de dag alweer klaar. Het was echt super leuk om te doen dus dankjewel!!