PvdW: Jette Vrouwenvelder

Ik mocht op 1 december pupil van de week zijn. Ik werd in de kantine opgevangen door Bianca en Miranda. Toen mocht ik mee naar de kleedkamer en daar zaten de dames. Ik stelde me aan iedereen voor, ze waren allemaal erg aardig. Ze vroegen of ik had gevoetbald en ik vertelde dat ik vandaag had gewonnen en toen ben ik me gaan omkleden. De bespreking van de coach was leuk, goed aannemen en goed kaatsen en goed voetballen moesten ze doen. We gingen in de regen het veld op om de warming-up te gaan doen. Ik ging met drie meiden overspelen en trucjes doen. Ik kreeg een grote jas aan, want het was best nat weer!

Toen gingen we naar binnen in de kleedkamer en mocht ik naast de scheidsrechter het veld op open. Ik mocht de aftrap nemen dat vond ik erg leuk en spannend en ze gingen allemaal juichen toen ik scoorde.

Ik moest snel naar de dug-out rennen waar ik ging zitten onder een kleedje.

Al snel werd er gescoord door TerLeede. Iedereen was aan het juichen!

TerLeede was heel goed!! We wonnen met 6-0.

Na de wedstrijd mocht ik penalty’s nemen, ik had gezegd dat ik er 5 ging scoren, maar ik heb er 8 gescoord met hulp van het team en de scheids!

In de kleedkamer na de wedstrijd gingen we juichen, zingen en dansen. We gingen daarna naar de jeugdbestuurskamer waar ik allemaal cadeautjes kreeg. De coach hield een grappig praatje en gaf de cadeautjes aan mij. Het mooiste cadeau was wel de bal met handtekeningen! Ik kom zeker nog een keer kijken.

Allemaal super bedankt voor de leukste dag ever!! Ik wist niet dat het zo leuk was!!

Groetjes Jette