PvdW: Ella Toen ik hoorde dat ik pupil van de week mocht zijn was ik super blij!

Ik vond het leuk dat ik een dagje mee mocht met de vrouwen 1 van Ter Leede, en kon ik zien hoe hun de wedstrijd speelde en de warming up deden.

Ik mocht bij de teambespreking zijn en de trainer was heel aardig. Ze gingen praten hoe ze de wedstrijd gingen spelen. Er hing ook een vel papier waar je op kon zien waar iedereen in het veld stond. Toen de trainer klaar was gingen we naar het veld en gingen ze opwarmen. Het zag er allemaal heel goed uit.

Toen ze klaar waren gingen we weer even naar de kleedkamer om de laatste dingen te bespreken. De scheidsrechter kwam even naar binnen om te zeggen wat ik moest zeggen toen we het veld opliepen.

Toen we op het veld gingen lopen moest ik voor de spelers lopen, ik moest toen aan het andere team vragen of ze de kleur rood of zwart wouden. Dan kon je kiezen welke kant van het veld wouden. Tijdens de wedstrijd zat ik in de dug out. De wedstrijd was best spannend. Den eindstand was 3-3, dat was jammer. Na de wedstrijd gingen we naar de kleedkamer en besproken we hoe de wedstrijd was gegaan. Toen ging iedereen douchen en ik ging naar de bestuurskamer en daar ging ik praten hoe ik het vond en wat ik er leuk aan vond. Ik kreeg een broodje en wat te drinken. Toen kwam de speler van de wedstrijd en ze kreeg een cadeau. We gingen op de foto. Daarna kreeg ik ook veel leuke cadeautjes, toen waren we klaar en ik ging naar huis.  Ik vond het een super leuke dag.

 

Succes nog Ter Leede 1 Vrouwen.  

Groetjes Ella