Pvdw Job:Ik schoot ze bijna allemaal in de rechter hoek!

Zaterdag was ik pupil van de week met de wedstrijd ter leede vs Hoek. In de kleedkamer kreeg ik een shirt en toen gingen we de warming up doen. Het overpassen vond ik het leukst.

Ik mocht ook oplopen en in het goal scoren. Toen ging ik de wedstrijd kijken en in de rust mocht ik 10 penalty’s nemen en ik heb er 5 gescoord. Ik schoot ze bijna allemaal in de rechter hoek. Het stond in de rust al 3-1 voor Ter Leede.

Toen gingen we verder kijken. En uiteindelijk hebben ze 3-2 gewonnen.

Toen ik weer in de kleedkamer was stond er hele luide muziek op dat was heel gezellig .

Toen ging ik nog naar de bestuurskamer. Daar was mijn oma en opa. Met wat drinken kreeg ik van Dirk Hoekstra ( man of the match) een bal, een tas, een dopper en een handdoek. Ik ging ook nog samen met mijn broertje op de foto met mijn favoriete speler vanTer Leede Joey van den Berg. Kort om een hele hele leuke dag !!

 

Ter Leede, heel veel dank voor de onvergetelijke middag, namens Job en familie !