Pvdw Justin: Ik ga zeker vaker bij het eerste kijken!

Afgelopen zaterdag mocht ik pupil van de week zijn bij de wedstrijd van Ter Leede 1 tegen Xerxes DZB.
Toen ik bij Ter Leede aankwam om half 2 werd ik opgehaald door Mariska en Nienke en werd ik naar de kleedkamer gebracht. Toen ging iedereen zich voorstellen aan mij.

Maar toen bleek dat de wedstrijd pas over 3 kwartier begon, omdat de grensrechter zich had verslapen. Gelukkig kwamen mijn vrienden uit het team er al aan, omdat die ballenjongens mochten zijn. Dat waren Nick, Bart, Lars, Daan en Oscar. Vlak nadat zij er waren moest ik naar de kleedkamer om mijn voetbalschoenen en Ter Leede sokken aan te doen. Daar werd mij verteld wat ik straks moest doen.

Daarna ging ik met de wisselspelers de warming up doen. En daarna moest ik naar de scheids en toen moesten we wachten tot de spelers klaar waren.

Daarna mocht ik het veld oplopen, de bal pakken en de aftrap nemen met de spits. Die paste de bal naar mij en toen mocht ik gaan scoren. En ik had gescoord. Daarna moest ik bij de wissels gaan zitten en de wedstrijd gaan bekijken.

De wedstrijd ging heel goed. Ter Leede won met 5-0!

In de rust mocht ik 10 penalty’s nemen en daar heb ik er 4 van gescoord. Daarna heb ik de 2e helft vanuit de dug-out bekeken.

Na de wedstrijd mocht ik de kleedkamer in en daar gingen ze het clublied van Ter Leede zingen en gingen ze met de tafel feesten.

En daarna mocht ik naar de businesskamer. En daar kon ik gratis drinken halen en er was champignonsoep. Alleen dat lustte ik niet. Ik mocht daar op een stoel gaan staan en kreeg ik mooie cadeaus. Dat was een bal, een sleutelhanger, een handdoek en een tas en een shirt met alle namen erop van het eerste.

Ik vond het superleuk en ik ga zeker vaker bij het eerste kijken. Ik hoop ook dat ik snel een keertje ballenjongen mag zijn. Ik wil iedereen heel erg bedanken voor deze leuke dag! En ik wens Ter Leede heel veel succes in de volgende wedstrijden.

Groetjes Justin