PvdW Keira: Ik vond het een super gave dag!

Afgelopen zaterdag was ik pupil van de week. Ik vond het erg spannend in het begin, maar de dames waren heel lief waardoor het snel niet meer spannend was.
Eerst ging ik mee naar de kleedkamer waar we hebben gekletst over voetbal. Daarna was de teambespreking in een apart kamertje, hier mocht ik ook bij zijn. Dat was heel erg gaaf omdat je goed kon zien hoe de trainer wilde dat de dames gingen spelen.
Tijdens de warming up deden ze hele andere dingen als ik in mijn team doe.
Na de warming up liepen we terug naar de kleedkamer. Ik mocht samen met de scheidsrechter het veld oplopen. Ik mocht de aftrap nemen en proberen te scoren in het doel van de tegenpartij, oeps…. Ik schoot naast 😜.
Tijdens de wedstrijd zat ik in het duck out bij de trainer en de wissels.
Het was een spannende wedstrijd.
Helaas hebben ze de wedstrijd verloren. Na de wedstrijd mocht ik nog penalty’s nemen, ik heb er 6 van de 10 gescoord.

Na het omkleden moest ik naar de bestuurskamer en kreeg ik cadeautjes.

Ik vond het een super gave dag!

Groetjes Keira