Pvdw Lior:Ik had niet verwacht dat het zo’n leuke middag zou zijn!

Het begon allemaal toen ik naar de kleedkamer ging. Ik heb me omgekleed in het shirt van de pupil van de week Ter Leede. Daarna ben ik gaan warm lopen met de reservespelers. We hebben een ondo gemaakt waarbij ik een aantal keer de bal heb afgepakt.


Ik mocht scheidsrechter als eerste het veld op en heb alle spelers een high five gegeven. Toen begon het te hozen van regen en voor je het wist was je helemaal doorweekt. Ik mocht de aftrap nemen en een rush maken over het veld en schoot de bal in de rechterhoek erin .

In de rust mocht ik penalty’s nemen tegen de reserve keeper en ik scoorde er 6. Na afloop heb ik mij omgekleed in de kleedkamer en ben ik naar de business club in het zonnetje gezet.
Ik mocht het shirt houden met alle handtekeningen. Ik heb een bal, tas, handdoek en een beker gekregen van Ter Leede. Ook hebben we wat gegeten en gedronken.

Ik had niet verwacht dat het zo’n leuke middag zou zijn. Ik wil ook iedereen bedanken voor een onvergetelijke dag op sportpark de Roode Molen.

Wil je zelf zien hoe mijn dag is gweest, kijk dan op het youtube kanaal

Groetjes,
Lior