Pvdw Lotus: Ik had een super leuke dag, iedereen heel erg bedankt.

Pupil van de week:
Afgelopen zaterdag was ik Lotus Roodenburg de pupil van de week bij de dames van Ter Leede 1. Papa, Daan en ik werden om 15:45 uur opgewacht door Miranda en Bianca. Toen kreeg ik een T-shirt van Bianca. Daarna ging ik met Bianca naar de dameskleedkamer van het eerste, daar werd ik voor gesteld aan de speelsters. Ik gaf iedereen een handje terwijl zij hun namen zeiden, en mocht ik bij hun in de kleedkamer mij omkleden. Vervolgens kwam de coach binnen om de tactieken door te nemen en wie op welke plek stond. Rond 16:20 gingen de speelsters en ik het veld op om warm te lopen, ik liep warm samen met Senna. Ik ging eerst samen met Senna overpassen en daarna met Jill. Rond 16:45 gingen wij terug naar de kleedkamer en konden de dames zich klaar maken om op het veld te komen. Toen de wedstrijd bijna begon ging ik met Jill naar de scheidsrechter toe. Daar keek hij of de bal in orde was. Ik mocht voor alle speelsters, met de wedstrijdbal in mijn handen het veld op lopen. Daarna mocht ik de aftrap nemen en proberen te scoren bij de tegenpartij, gelukkig lukte het. Toen ik gescoord had ging ik naar de dug-out toe waar de wissels en mijn vriendin zaten. Nadat de scheids voor de laatste keer op zijn fluitje blies kreeg ik een rode en een gele kaart van hem. Vervolgens mocht ik 10 penalty’s schieten op de keepster ,ik heb er 8 ingeschoten. We gingen naar de businesskamer, en ik kreeg allemaal leuke spullen en we namen de laatste foto’s.

Ik had een super leuke dag, iedereen heel erg bedankt.
Groetjes Lotus