Pvdw Lucas:ik liep iedereen voorbij en schoot tussen de benen van de keeper: Goal.

 

Zaterdag 19 maart was ik pupil van de week bij Ter Leede 1.
‘s Morgens om 11.30 uur moest ik eerst zelf voetballen tegen ASC in Oegstgeest. Het was heel spannend want we konden kampioen worden. We wonnen met 2-1 en waren daarmee ineens kampioen! Super leuk. Iedereen kreeg een beker waaruit we kinderchampagne dronken. We kregen een T-shirt met daarop Ter leede E5 Kampioen 2015/2016.

pvdwLucas4

Er werden veel foto’s gemaakt, we kregen een warm onthaal in de kantine met het lied : We are the Champions. Hierna patat en een flesje drinken. Van Alain Drost, de voorzitter van de jeugd, kregen we een medaille. Ons team was ook team van de week.

pvdwLucas2

Rond half twee kwam er een begeleidster, Ineke en werd ik meegenomen naar de kleedkamer van Ter leede 1. Daar ontmoette ik de spelers van het eerste. Mike Dam gaf me een rondleiding en vertelde allerlei dingen, bv over je spieren en hoe deze warm kunnen blijven.
Na het omkleden ging ik naar de scheidsrechters en grensrechters. Zij gaven mij de wedstrijdbal en die mocht ik meenemen het veld op! Eenmaal op het veld, begonnen we met “warm schieten”.
De aftrap mocht ik doen, ik liep iedereen voorbij en schoot tussen de benen van de keeper: Goal.

pvdwLucas3

In de rust, het stond 0-0, mocht ik penalty’s schieten op de reserve keeper van het eerste. Ik schoot er 2 in. Ik had gehoopt op 7, maar de keeper is heel goed.
Na de wedstrijd mocht ik op de foto met de keeper: Bogdan. Hij was ook de man of the Match.

pvdwLucas5

Na het omkleden werden we uitgenodigd om in de Business club wat te drinken. Daar kreeg ik nog veel cadeaus waar ik heel erg blij mee ben. Mijn vader en moeder vonden het ook een hele leuke dag.
Heel erg bedankt voor alles,

Lucas Nicola