Pvdw Luc:Het was gewoon een super gezellige dag!!

Hoi ik ben Luc Vermeulen en ik was pupil van de week bij de wedstrijd Ter Leede tegen Nootdorp. Het was een belangrijke wedstrijd omdat Volendam net had verloren en als ze deze winnen, de koploper zijn.

 

Toen werd ik opgehaald in de kantine en ging ik naar de kleedkamer. Daar gaf ik iedereen een handje en ging ik me omkleden. Toen iedereen was omgekleed gingen we naar het veld waar ik de warming-up deed met Joey, Dirk, Dani en Mike. Na de warming up ging ik terug naar binnen en wachtte ik tot iedereen klaar was.

We liepen het veld op en nam ik de aftrap, ik scoorde en ging ik in de duck out zitten tussen Joey en Mike, vlak daarna scoorde Jeffrey Bok in de 16de minuut het 1ste doelpunt, 6 minuten later scoorde Omar Limon de 2-0 daarna gebeurde er heel lang niets.

 

In de rust mocht ik penalty’s nemen. Ik had er 5 gescoord en ik dacht dat ik er 6 zou scoren, maar dat maakt niets uit.De 2de helft begon en maakte ze pas in de 85ste minuut de 3-0 en 3 minuten later de 4-0 toen was de wedstrijd afgelopen. Ik had voorspeld dat het 4-1 zou worden.

 

 

Na de wedstrijd mocht ik met de man of the match op de foto, dat was Steven Wajer en daarna ging ik naar de kleedkamer. Het was daar echt supergezellig,  ik heb daar iets gedronken en de tafel ging de lucht in.

 

 

Toen ging ik naar de business club en deed Steven Wajer een interview met mij. Ik kreeg ook nog van alles, zoals een bal, een handdoek, een sleutelhanger en een dopper van Ter Leede. Daarna heb ik daar nog gegeten, het komt er op neer; het was gewoon een super gezellige dag.

 

Groetjes Luc