Pvdw Maarten:Ik ben erg blij met mijn shirt en de handtekeningen !!

Het was heel erg leuk om pupil van de week te zijn. Ik was wel een beetje zenuwachtig. Sjoerd mijn grote broer uit de C2 was al een keer pupil van de week geweest en hij had mij er wel wat over verteld. Maar dat maakte het nog steeds heel erg spannend.

pvdwmaarten3

Zo spannend dat mijn schot bij de uittrap naast ging. Ik baalde enorm, iedereen zag het. Nu ben ik in de E2 wel keeper, maar normaal gaat die bal er wel in hoor! Gelukkig kon ik in de rust de schade goed maken. Ik heb er 8 ingeschoten, dat ging lekker.

pvdwmaarten4

Als keeper heb ik goed opgelet op de keepers van Ter Leede. Ik zag wel dat ik nog heel wat cornflakes moet eten om die lengte te halen, maar ik ga mijn best doen. Mijn opa is ook heel erg lang, dus dat moet lukken.

In de kantine was het na de wedstrijd ook heel spannend. Ik zag de scheidsrechter en de voorzitter en een heleboel heel belangrijke mensen met elkaar praten. En toen moest ik ook nog op een stoel gaan staan en keek iedereen naar mij toen de voorzitter een praatje hield.

pvdwmaarten1

Ik ben heel erg blij met mijn shirt en de handtekeningen van alle top spelers van Ter Leede en natuurlijk met die gave bal. Mijn broer vond hem ook gaaf, dus ik moet hem goed in de gaten houden. Toen de voorzitter klaar was vroeg hij of ik ook wat wilde zeggen, en toen zei ik:bedankt!

En dat wil ik nu ook nog eens zeggen, bedankt! Voor mij is Ter Leede de beste club!

Maarten van Lemmen, E2