Pvdw Mads:toen ik scoorde bij de keeper van Swift deed ik een Fortnite dansje!

 

Toen ik aankwam bij Ter Leede, werd ik begeleid door Dion Piket. Eerst ging ik de scheidsrechter en grensrechters een hand geven. Toen bracht Dion mij naar de kleedkamer, waar ik alle spelers een hand gaf. Ik ging omkleden en alle spelers vroegen mij in welk team ik speel en hoe mijn wedstrijd ‘s morgens was gegaan. Daarna mocht ik mee naar het veld voor de warming up.

Daar ging ik een balletje rondspelen met de wissels Tom van Egmond, Mike Dam en Niels van Veen. Daarna gingen we weer naar binnen. De spelers hadden wedstrijdbespreking en ik mocht bij de scheidsrechter en grensrechters in de kleedkamer wachten. Toen moesten we klaar gaan staan, om naar buiten te lopen. Toen iedereen er was, gingen we naar buiten voor de wedstrijd en mocht ik de bal meenemen.

Ik mocht de aftrap nemen en toen ik scoorde bij de keeper van Swift deed ik een Fortnite dansje.
Tijdens de wedstrijd mocht ik in de dug-out zitten en dronk ik heel veel water, want het was erg warm. In de rust mocht ik penalty’s nemen op keeper Glenn. Ik had voorspeld, dat ik 6 penalty’s zou scoren. Maar ik had er 7.

Ter Leede won met 6-2 en na de wedstrijd ging ik met Man of the Match keeper Laszlo Sandor op de foto en mocht ik mee de kleedkamer in. Daar kreeg ik een Pupil van de Week shirt met alle handtekeningen erop. De spelers pakten de tafel in de kleedkamer en tilden die telkens op en neer, terwijl ze het clublied zongen.

In de bestuurskamer kreeg ik een Ter Leede rugzak met de elftalfoto, een sleutelhanger, een dopper, een handdoek en een bal erin. Van de scheidsrechter kreeg ik zijn gele en rode kaart. Ik ben heel erg blij met al deze cadeaus.

Ik wil Nienke, Ellen, Mirjam, Mariska en Dion heel erg bedanken. Ik vond het super leuk en heb een hele leuke dag gehad als Pupil van de Week. Jammer genoeg is het maar één keer.