Pvdw Mats: Een onvergetelijke dag!

Ik begon die ochtend vroeg met mijn eigen wedstrijd tegen de koploper. Die wedstrijd hadden we gelijk gespeeld met 1-1! Toen ging ik even naar huis en daarna met mijn moeder en mijn opa Cees naar Ter Leede. Mijn vader zou er ook graag bij willen zijn, maar hij heeft een knieoperatie achter de rug.

pvdwMats

Daar aangekomen werden we opgewacht door Mariska en Mirjam. Ik ging gelijk naar de kleedkamer waar ze met muziek zaten te wachten. Eerst deed ik mee met de warming-up, dat was erg leuk. We gingen nog even naar de kleedkamer en daarna ging ik naar het veld met de wedstrijdbal. Ik mocht tossen en toen nam ik de aftrap en scoorde ik. De wedstrijd ging eerst nog wel goed, Ter Leede stond met 1-0 voor!

pvdwmats3

Toen ging ik in de rust penaltyschieten en schoot ik er 4 van de 10 in bij de reserve keeper, die er later ook nog in kwam. De wedstrijd liep niet goed af en Ter Leede verloor met 1-2

Ik mocht op de foto met de man-of-the-match, dat was Marc de Kruijs, deze wedstrijd was voor hem zijn debuut. Daarna ging ik me snel omkleden en kreeg ik een Pupil van de Week T-shirt met alle handtekeningen van het eerste er op.

pvdwmatscarr

In de bestuurskamer praatten we nog even na. Na het praten werd ik naar voren gevraagd en gaf Marc de Kruijs mij een voetbal, een Ter Leede muts en een Ter Leede handdoek. Ook kreeg ik nog een A4-tje met alle handtekeningen. Met een paar vrienden ben ik nog even gaan voetballen. Daarna ging ik weer naar huis met een tas vol.

Het was een hele leuke dag en ik ben blij dat ik de Pupil van deze week was. Een onvergetelijke dag; Ter Leede super bedankt voor alles!

Groetjes Mats Batenburg