PvdW Maud: “Van de 10 scoorde ik er 6”

Hoi ik ben Maud Zwetsloot en was zaterdag de pupil van de week bij de dames 1 tegen Buitenveldert vrouwen 1. Ik kwam aan en werd ontvangen door Bianca Vonk en Miranda van der Zwart. Ze zijn superaardig! Ik kreeg een heel mooi T shirt met pupil van de week erop. Daarna zijn we naar de kleedkamer gegaan om ons om te kleden. Na het omkleden kwam de trainer binnen om de tactiek te bespreken. Na de bespreking gingen we warmlopen. Ik mocht samen met de reserves overschieten en toevallig was dat ook mijn overbuurvrouw Senna. Na het warmlopen weer even naar de kleedkamer en na de laatste bespreking wenste ik de meiden succes. Ik mocht vooraan in de rij het veld op naast de scheidsrechter en grensrechters. Ik mocht de aftrap nemen en speelde alle dames voorbij en scoorde! Nu kon het echt beginnen. Ter Leede had de aftrap nadat het fluitje klonk. We hadden bijna gescoord maar toch scoorde de tegenstander. Het was dus 0-1. Gelukkig werd het voor de rust 3-2 voor ons. We gingen de kleedkamer in om te bespreken wat goed en niet goed ging. We dronken wat en de rust was alweer voorbij.Het begon weer goed en het was heel spannend. De eindstand was uiteindelijk 5-2. Na de wedstrijd mocht ik penalties nemen. Van de 10 scoorde ik er 6. Daarna de kleedkamer in om te kleden. Ik mocht van de trainer nog zeggen wat goed en niet goed ging. Toen naar de bestuurskamer in waar ik wat de drinken kreeg een patatje. Later kwamen nog twee speelsters en de trainer mij cadeautjes brengen. Een bal en een t shirt met alle handtekeningen van de dames. De trainer was heel grappig en stelde mij allerlei vragen. Ook kreeg ik een mooie Ter Leede rugtas  met nog meer spullen erin. Daarna nog met zijn allen op de foto en nog wat praten. Daarna gingen we naar huis. Het was een superleuke dag maar helaas kwam er een einde aan. Ik wil Miranda en Bianca ontzettend bedanken voor vandaag. Ook de dames van Ter Leede ze zijn heel aardig. Ook Rosa en Noa die de foto’s hebben gemaakt.

Groetjes, Maud