Daarna gingen we naar de kleedkamer van Ter Leede, daar heb ik iedereen een hand

Ik ging met Kevin, Heikan en Jesse de warming up doen dat was passen naar elkaar.
Dion kwam mij ophalen om naar de scheidsrechter en de assistenten te gaan.
Hij legde mij uit dat ik de bal mee moest nemen en toen gingen we als eerste het veld op.

Dit vond ik super, door de erehaag van mijn eigen teamgenoten die allemaal vrolijk stonden te zwaaien met de Terleede vlaggen.
We gingen naar het midden en daar werd getost.
Ik mocht de aftrap nemen en die scoorde ik en toen ging ik dabbend naar de dug out om daar de wedstrijd te gaan kijken.
Ik zal niet vertellen wat ik allemaal gehoord heb in de dug out, dat is allemaal teampraat.

In de rust stond het 2-0 voor Ter Leede en er was ook en afgekeurd doelpunt voor Ter Leede geweest.
Ik mocht in de rust penalty’s gaan schieten bij reservekeeper.
Ik had er 3 van de 10 gescoord en ik zei dat ik er met 1 al tevreden was.
Daarna ging ik nog latje trappen met mijn team.

pvdwmax5

Toen ging de tweede helft beginnen.
In de tweede helft was er veel gebeurd, DFS kreeg een rode kaart en Ter Leede maakte nog twee doelpunten, dus de eindstand was 4-1 voor Ter Leede. Jammer van dat ene doelpunt die DFS scoorde, maar we hebben gewonnen.
Ik ging op de foto met de man of the match, Jeffrey Bok.

Toen gingen we naar de kleedkamer en pakte iedereen de tafel en gingen we tafel heen en weer gooien, de tafel was nog net niet kapot.
Na het omkleden ging ik met Dion naar de bestuurskamer.
Ik werd naar voren geroepen en er werden allemaal dingen aan mij gevraagd.
Toen kreeg ik spullen van Jeffrey Bok en we gingen met de dab op de foto.

pvdwmax4

En Jan Blankespoor keek of wij het goed deden, want hij had het al in de kleedkamer gedaan, na afloop van de wedstrijd, Wisman deed niet mee😃😃😃😃😃.
Ik kreeg een bal, een T-shirt, een handdoek, een tas en ik kreeg een oorkonde.