Pvdw Mike: Het was bijna net zo leuk als mijn verjaardag!!

Ik was pupil van de week!!!!!!!

Ik kwam aan en vond het al leuk. Er stond een meneer voor me klaar die de hele tijd mee ging en alles uitlegde. Dat was heel fijn.

We gingen naar de scheidsrechters toe en ik mocht vragen of ik de aftrap mocht nemen dat mocht ook. Ik ging ook naar de spelers toe en ze waren heel aardig. We gingen het veld op voor de warming-up.

Ik ging over passen met de wissels en leerde daardoor veel trucjes. De wedstrijd begon en de tegenpartij scoorde even later al.

Toen was het rust en mocht ik tien penalty’s nemen op de reserve keeper. Ik scoorde vier mooie goals waarvan 1 via de lat en 1 in de kruising.

Mijn team was team van de week en waren ballen jongens. Ze mochten latjetrap doen, maar ik deed ook mee en raakte als eerste de lat.

De wedstrijd begon weer en Ter Leede scoorde al gauw. Nu was het 1-1 dus heel spannend! Even later scoorde Ter Leede weer!!!!!!!!!! Iedereen van Ter Leede was blij. Uiteindelijk won Ter Leede met 2-1.

pvdw

De A1 was ook kampioen dus dat was nog een groter feest.
Ik werd helemaal in het zonnetje gezet en kreeg veel cadeaus. Het was bijna net zo leuk als me verjaardag. Dus het was topppppp!!!!!

pvdw 3