Pvdw Milan: Ik vond het de leukste dag ooit!!

Het begon deze ochtend niet zo goed, want mijn wedstrijd was helaas afgelast. Dat vond ik erg jammer want ik had er erg veel zin in.
Om 13:15 ging ik naar de club, want ik wou zeker niet te laat komen. Mirjam haalde mij om 13:30 op, en nam mij mee naar de kleedkamer van Ter Leede. Het was daar heel gezellig, want de muziek stond daar keihard aan!! Mike Dam vroeg of ik naast hem wou zitten. Ik kreeg een pak aan wat nog in de groei was. Toen ging ik mee met de warming-up hooghouden, rondpassen en met elkaar hooghouden. Toen ging ik naar de scheidsrechter. Van hem kreeg ik een scheidsrechters fluit.

pvdwmilan3

Toen liepen we het veld op, dat vond ik best eng, maar wel erg leuk. Toen nam ik de aftrap met Selmo. Ik liep iedereen van Quick Boys voorbij en doelpunt!!!!!!

pvdwmilan1

Vervolgens ging ik in het dug-out zitten. Er werd heel veel gescholden.

pvdwmilan4
In de rust mocht ik 10 penalty’s nemen, ik had gezegd dat ik er 10 zou maken van de 10. Maar dat was niet gelukt. Ik maakte er 6 maar ik had wel gewonnen. De man of de match was Ben van der Lans. Toen de wedstrijd was afgelopen was het heel erg stil in de kleedkamer. Zo stil dat je de muziek van de tegenstander kon horen. Ik vond het wel goed dat ze geen commentaar over elkaar hadden.

pvdwmilan5
Toen moest ik naar de bestuurs kamer. Daar werd ik op een stoel gezet, Ben van der Lans stelde een paar vragen. Daarna kreeg ik een bal, tas, muts, en een vel met handtekeningen. Ik vond de leukste dag ooit.
Graag wil ik Mirjam en Mariska bedanken voor de goeie zorgen. En ook de spelers en trainers van de selectie van Ter Leede, helaas mag ik maar 1 keer pupil van de week zijn.
Groetjes Milan