PvdW Miles: Ik had een dag van me leven!!

Ik ben Miles Verschoor ik was deze week pupil van de week. Ik vond het wel een beetje spannend maar toen ik klaar was met omkleden werd het minder.
Bij de warming up ging ik over passen met Toon. Toon ken ik al 8 jaar dus ik kon het goed vinden bij hem. Na het over passen gingen we hoog houden en in de lucht door passen. Ik moest na het passen naar de scheidsrechters.

pvdwmiles1

Toen iedereen klaar was met de warming up liepen we met allebei de teams het veld op. Toen we handjes hadden geven mocht ik de aftrap nemen en scoren. Alleen was het jammer dat ik naast schoot, maar als keeper moet je blij zijn dat de bal er niet in gaat, maar toch wel jammer dat ie er niet in ging.

pvdwmiles2

Daarna rende ik naar de dug out ik ging naast de reserve keeper zitten. We hadden het over gamen en over fifa 17. Er gebeurden niet veel in de eerste helft.

In de rust mocht ik penalty’s op de reserve keeper nemen. Ik had gezegd dat ik er 7 zou scoren. Ik scoorde er toch maar 5 van de tien dat kwam omdat de keeper heel goed was dus er gingen er maar 5 in. Toen ik de penalty’s had genomen ging ik een broodje halen.

pvdwmiles4

In de tweede helft ging het minder. In de 70ste minuut kwam Toon Zwetsloot er in. Toen het de 75ste minuut was maakte Noordwijk de 0-1. Ter leede vocht voor de 1-1 maar het lukte Ter leede niet om te scoren, daarna scoorde Noordwijk eigenlijk de 0-2 maar het was gelukkig buiten spel dus Ter Leede kon nog gelijk komen maar het lukte niet.

Na de wedstrijd ging ik me omkleden. Toen ik klaar was met omkleden ging ik naar de buisness kamer met mij vrienden Merijn en Bram ,maar het was nog geen tijd voor de soort [speech] dus ik ging voetballen met Merijn Bram Bo Noa Sanne Jelle Lizzi en Merel toen hebben we 30 minuten gevoetbalt.

manofrhematchtoon

Toen was het alweer half 6 dus ik werd naar voor geroepen door de Man of the Match Toon Zwetsloot.We gingen praten over mijn dag. Ik kreeg na het gesprekje een Ter Leede tas, handdoek, een diploma en een hele lekkere nike bal ,waar ik gelijk mee ging voetballen.

Ik vond pupil zijn heel leuk en ik had een dag van me leven om nooit meer te vergeten ik vond het heel gaaf om pupil te zijn.
Groetjes Miles Verschoor