Pvdw Nijs:Mijn naam werd omgeroepen en ik mocht de aftrap nemen!

Vandaag was ik pupil van de week! Om half twee werd ik door Nienke, Michiel en Dion opgehaald uit de kantine.
Eerst ging ik naar de bestuurskamer waar de hulp scheidsrechters zaten.
Daarna ging ik met Dion naar de kleedkamer van de herenselectie, toen stelde ik me aan iedereen voor en kreeg een shirt waar op stond dat ik pupil van de week ben.
In een andere kleedkamer zat de echte scheidsrechter en de grensrechters ze vertelden mij waar hun kaarten zitten en waarvoor de vlaggen dienen.
Ik mocht hierna meedoen met de warming-up. Ik mocht de warming-up doen met de wissels: Marc de Kruis, Jesse Dingjan en Sami Mouchih.
Toen de wedstrijd begon liep ik met de bal in mijn handen het veld op naast de scheidsrechter, mijn teamgenoten stonden op het veld met de vlaggen.
Mijn naam werd omgeroepen en ik mocht de aftrap nemen, dat was erg leuk!
In de dug-out zat ik ook naast Sami Mouchih en Marc de Kruis. Al snel was het 1-0 voor ons door Jeffrey Bok!
Ian van Otterlo scoorde nog in de eerste helft: de 2-0! In de rust mocht ik penalty’s nemen op de reserve keeper, Glenn Teunissen. ik scoorde er 4 van de 10.
In de tweede helft scoorde de tegenstander de 2-1 en dit werd ook de eindstand. Mijn voorspelling kwam bijna uit ik zei 3-1.

The man of the Match was Ian van Otterlo, met hem ging ik op de foto. Na de wedstrijd mocht ik weer de kleedkamer in daar ging het echt te keer en werd er feest gevierd!
Iedereen schreef ook een handtekening op mijn pupil van de week shirt.

Ik mocht toen mee naar de bestuurskamer daar werd ik naar voren geroepen door Peter Scheltus en kwam Ian van Otterlo er ook bij en stelde mij wat vragen.
Toen kreeg ik nog een bal, handdoek, dopper en een sleutelhanger en de wedstrijdopstelling.
Toen kon mijn dag niet meer stuk, bedankt allemaal.
Bedankt Nienke, Michiel en Dion, door jullie was het een super leuke dag.