PvdW Noa: Ik vond het heel erg spannend

Pupil van de week NOA VAN DER SLOT 8 februari 2020. 

Toen ik werd gebeld dat ik pupil van de week was, vond ik dit heel leuk maar ook heel erg spannend. Ik mocht mijn vriendin Nikki meenemen. Toen we zaterdag aankwamen in de kantine werden we meegenomen naar de kleedkamer van vrouwen 1, daar draaide ze muziek. In de kleedkamer waren we bij de bespreking en hebben we wat de vrouwen gepraat en ons omgekleed. Daarna gingen we naar het veld voor de warming up. Met de warming up heb ik samen met Nikki en 2 speelsters een beetje de bal over gespeeld. 

Na de warming up gingen we weer even terug naar de kleedkamer. Tijdens het oplopen naar de middenstip mocht ik de bal vasthouden. En kreeg ik een high five van alle speelsters. De aftrap vond ik wel eng, maar samen met Kitty kwam ik bij het doel aan en scoorde ik het eerste doelpunt voor vrouwen 1, jammer genoeg telde deze niet. Het was leuk om de wedstrijd vanuit de duck-out te kijken, het was wel koud. De wedstrijd hebben de Ter Leede vrouwen jammer genoeg verloren. Na de wedstrijd ging ik nog penalty ’s schieten, ik had er 9 gescoord. Daarna kreeg ik nog een mooie tas met cadeautjes.  Ik vond het erg spannend maar door Hassan en de lieve vrouwen vond ik het veel minder eng. Bedankt voor deze hele leuke en gezellige middag.