Pvdw Oscar:Ik had er echt al heel lang op gehoopt om dit een keer mee te maken!

Afgelopen zaterdag was ik pupil van de week. Toen de dinsdag ervoor gebeld werd, spong ik een gat in de lucht en was heel erg blij. Ik had er echt al heel lang op gehoopt om dit een keer mee te maken.

.

‘s Ochtends heb ik eerst nog zelf gevoetbald met JO11-1 tegen Quick Boys JO11-1. Het was een zware pot, vanwege de harde wind. We hebben hard gevochten voor een gelijkspel (2-2) tegen deze koploper, waar o.a. ook de zoon van Dirk Kuyt in speelde.

Ik moest om 13:30 uur verzamelen voor de thuiswedstrijd tegen Smitshoek. Een belangrijke wedstrijd om mee te blijven doen voor de koppositie. Ik mocht als eerste kennismaken met alle spelers van het 1e. Ik was erbij in de kleedkamer en mocht meedoen met de warming-up met de wisselspelers. Dat was wel heel erg leuk. Eerst gingen we gewoon overpassen met 3 spelers en daarna gingen we ‘lummeltje’ spelen.

Daarna kreeg ik instructies van de scheidsrechters over wat er allemaal ging gebeuren. Ik mocht met hun mee voorop het veld oplopen. Voordat de wedstrijd begon mocht ik de aftrap doen en proberen het eerste doelpunt te scoren. Uiteraard heb ik dat gedaan. Voor mij stond het dus toen al 1-0! Dit was een goede start voor een fantastische middag.

De eerste helft waaide het nog steeds erg hard, maar het leek alsof de spelers er niet al te veel last van hadden. Vanuit een vrije trap werd de 1-0 gescoord! Iedereen sprong op om te juichen.
In de rust mocht ik nog 10 penalties schieten op de reservekeeper van Ter Leede. Ik heb er 5 van de 10 gescoord! Na de rust ging Ter Leede sterk verder en scoorde al vrij snel de 2-0 vanuit schitterende actie van Rob Zandbergen. Hierna kreeg Ter Leede het nog heel lastig toen het 2-1 werd, door een eigen doelpunt. Op het laatst was het super spannend, maar gelukkig bleef het bij 2-1 en hadden we weer gewonnen. Ik had 3-1 voorspelt, maar dit was ook goed.

Na de wedstrijd mocht ik mee in de bestuurskamer en werd ik heel erg verwend met een mooie rugzak, TL handdoek, handschoenen, sleutelhanger en een mooie voetbal.

Ik wil graag Mariska en Nienke bedanken voor de onvergetelijke middag.

Groeten,
Oscar Straathof